Φωτια Σουνιο : Βαξεβάνης: Άντε καραγκιόζηδες! Δεν θα μείνει ούτε φίκος σε ... : Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν.

Φωτια Σουνιο : Βαξεβάνης: Άντε καραγκιόζηδες! Δεν θα μείνει ούτε φίκος σε ... : Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν.. , 2 έτη ago 1 min read. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη από νέα κηφισιά και ερυθραία! Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το απόγευμα της κυριακής (27.05.2018) εξαιτίας φωτιάς που. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο, σε περιοχή με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν.

Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια.

Φωτιά ξέσπασε και στο Σούνιο - Καίει κοντά σε κατοικίες ...
Φωτιά ξέσπασε και στο Σούνιο - Καίει κοντά σε κατοικίες ... from thecaller.gr
Λίγο πριν η φωτιά κατευθύνθηκε και στις περιοχές λεγρενά και χάρακα. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο, σε περιοχή με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο λαυρεωτικής, η κατάσταση. Φωτιά στο κέντρο της αθήνας. , 2 έτη ago 1 min read. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Εθνικό αστεροσκοπείο σε φυσιολογικά επίπεδα ξανά τα μικροσωματίδια στο λεκανοπέδιο αττικής.

Φωτιά στην εύβοια οι φλόγες επιστρέφουν ξανά στις ροβιές.

, 2 έτη ago 1 min read. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη φωτιά ξεκίνησε απέναντι από τις αφίδνες, πέρασε την εθνική οδό, κινήθηκε βόρεια προς το καπανδρίτι και στη συνέχεια γύρισε νότια όπου έφτασε σχεδόν έως τη λίμνη. Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες. Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι: Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο σούνιο. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση.

Εθνικό αστεροσκοπείο σε φυσιολογικά επίπεδα ξανά τα μικροσωματίδια στο λεκανοπέδιο αττικής. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο λαυρεωτικής, η κατάσταση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη από νέα κηφισιά και ερυθραία!

ΝΔ για «βίλα Τσίπρα»: Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν - 142 ...
ΝΔ για «βίλα Τσίπρα»: Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν - 142 ... from images32.inewsgr.com
Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν στην περιοχή του σουνίου. Λίγο πριν η φωτιά κατευθύνθηκε και στις περιοχές λεγρενά και χάρακα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση.

Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Λίγο πριν η φωτιά κατευθύνθηκε και στις περιοχές λεγρενά και χάρακα. Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι: Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν στην περιοχή του σουνίου. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο, σε περιοχή με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Εθνικό αστεροσκοπείο σε φυσιολογικά επίπεδα ξανά τα μικροσωματίδια στο λεκανοπέδιο αττικής. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες.

Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο λαυρεωτικής, η κατάσταση. , 2 έτη ago 1 min read. Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση.

Οι Ταξιάρχες Μιχαήλ και Γαβριήλ παρουσιάστηκαν σε Κύπριο ...
Οι Ταξιάρχες Μιχαήλ και Γαβριήλ παρουσιάστηκαν σε Κύπριο ... from images32.inewsgr.com
Φωτιά στο κέντρο της αθήνας. , 2 έτη ago 1 min read. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη από νέα κηφισιά και ερυθραία! Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν στην περιοχή του σουνίου. Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι:

Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Φωτιά στην εύβοια οι φλόγες επιστρέφουν ξανά στις ροβιές. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το απόγευμα της κυριακής (27.05.2018) εξαιτίας φωτιάς που. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν στην περιοχή του σουνίου. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη φωτιά ξεκίνησε απέναντι από τις αφίδνες, πέρασε την εθνική οδό, κινήθηκε βόρεια προς το καπανδρίτι και στη συνέχεια γύρισε νότια όπου έφτασε σχεδόν έως τη λίμνη. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο:

Posting Komentar

0 Komentar